FX PROTECT Shaggy Wash Pad – jastuk od mikrofibre za pranje vozila

39,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila je pad od mikrofibre za pranje vozila. Izrađen je od najfinije i najnježnije korejske mikrofibre, a zahvaljujući svojoj jezgri upija veliku količinu vode pa je idealan za pranje osjetljivih vozila poput onih čiste crne boje.

FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila:

  • Najfinija korejska mikrofibra
  • Upija puno vode i šampona te klizi po laku
  • Vrhunska FX Protect kvaliteta

Opis

FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila predstavlja zamjenu za klasičnu spužvu za pranje vozila jer je napravljen od izuzetno mekane i nježne mikrofibre koja je garancija za pranje vozila bez ogrebotina, a u isto vrijeme mijenja rukavicu od mikrofibre za pranje ukoliko ste jedan od onih korisnika koji rukavicu ne navlači na ruku.
Kao i FX Protect Premium Wash Mitt, i FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila je napravljen od snažno upijajuće spužve koja će zadržati veliku količinu vode i šampona u sebi kako bi što bolje i lakše klizala po laku.

Površina Shaggy Pada je napravljena od 3 sloja mikrofibre te upijajuće jezgre.
Mikrofibra, naravno, dolazi iz Koreje što garantira vrhunsku kvalitetu i visok standard u izradi i samoj kvaliteti pletiva.

  • Dimenzije: 23 x 16 x 5 cm
  • Materijal: 100% korejska mikrofibra
  • Mješavina vlakana: 93 Polyester / 7% viskozno vlakno

Pakiranje: 1 komad

Podjeli s prijateljima