FX PROTECT Arctic Ice Šampon 500ml – blago kiseli šampon

17,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

FX Protect Arctic Ice Shampoo blago kiseli šampon stvara bogatu pjenu te ima blagi efekt samosušenja kako bi voda što prije skliznula sa laka te umanjila mogućnost stvaranja mrlja od kamenca. U formulaciji se također nalaze i inhibitori korozije, odnosno sirovina za proizvodnju ovog šampona sadrži formulaciju za omekšavanje vode, a tvrda voda odnosno kamenac jedan su od uzroka prohrđavanja raznih metalnih površina.

FX Protect Arctic Ice Shampoo blago kiseli šampon:

  • Acidnije pH vrijednosti
  • Izvrstan, osvježavajuć, miris

Opis

FX Protect Arctic Ice Shampoo blago kiseli šampon je novi šampon u ponudi FX Protecta koji služi za pranje vozila zaštićenih keramičkim premazima ili voskovima ili nezaštićenih vozila. Zbog svoje kiselije pH vrijednosti odlično će poslužiti za pranje prljavih vozila na kojima premaz više ne može dati svoj maksimum s obzirom na nataloženu prljavštinu ili onih s većim nakupinama tragova vode. Korištenjem acidnih šampona sa premaza ćemo ukloniti masnoću orangskog i anorganskog podrijetla što će premazu ponovno omogućiti maksimalne karakterstike hidrofobnosti i zaštite.
Formulacija šampona je obogaćena aktivnim surfaktantima te lubrikantima kako bi šampon izvrsno čistio te klizio po laku tokom čišćenja čime se uvelike umanjuje mogućnost grebanja. FX Protect Arctic Ice Shampoo blago kiseli šampon stvara bogatu pjenu te ima blagi efekt samosušenja kako bi voda što prije skliznula sa laka te umanjila mogućnost stvaranja mrlja od kamenca. U formulaciji se također nalaze i inhibitori korozije, odnosno sirovina za proizvodnju ovog šampona sadrži formulaciju za omekšavanje vode, a tvrda voda odnosno kamenac jedan su od uzroka prohrđavanja raznih metalnih površina.

Pakiranje: 500ml

Podjeli s prijateljima

Možda će vam se također svidjeti…