FX PROTECT Gravity Pre-Wash sredstvo za predpranje

25,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

FX Protect Gravity Pre-Wash sredstvo za predpranje je visoke alkalne vrijednosti, namijenjeno za predpranje prljavijih vozila. Zahvaljujući svojoj visokoj pH vrijednosti može omekšati nataloženu prljavštinu te pripremiti površinu za kontaktno pranje s rukavicama od mikrofibre.

FX Protect Gravity Pre-Wash sredstvo za predpranje:

  • Visoke alkalne vrijednosti
  • Visok udio aktivnih supstanci za čišćenje

Opis

FX Protect Gravity Pre-Wash sredstvo za predpranje je sredstvo za predpranje kada imamo potrebu za predpranjem prljavijih vozila ili onih koja nemaju neku vrstu keramičke zaštite ili voska kada su nam potrebne pH neutralne aktivne pjene.

Gravity je čistač visoke pH vrijednosti, dakle alkalni čistač, koji ćemo koristiti kod predpranja vozila koja nisu duže oprana ili je na njima nataloženo više nečistoće nego je to uobičajeno.
Kao svojevrsna aktivna pjena, Gravity neće očistiti vozilo samostalno, već će uvelike omekšati nečistoću i pripremiti vozilo za kontaktno pranje rukavicama od mikrofibre.

FX Protect Gravity Pre-Wash sredstvo za predpranje sadrži velik broj površinskih reaktanata te je visoko koncentriran stoga ga možete pripremiti i razrijediti ovisno o situaciji. Može se koristiti u ručnoj špricaljki ili u pjenomatu odnosno foam lance-u.
U visokim omjerima neće oštetiti premaz (keramika, vosak,..) no s obzirom da se radi o sredstvu visoke alkalne pH vrijednosti ne preporuča se korištenje jačeg koncentrata na vozilima zaštićenima keramičkim premazom ili voskom.

Pakiranje: 1000ml

 

Podjeli s prijateljima

Možda će vam se također svidjeti…