Brend: CHLB

Detailing četke Black 5/1 SET

34,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Napravljena od izdržljive lakirane plastične drške i sintetičkih vlakana, ova četka je napravljena da traje i pruža odlične performanse.

Opis

Tražite snažnu četku za detalje koja će vam pomoći da vaš automobil ili motocikl izgledaju najbolje? Ne tražite dalje od našeg Detailing Brush Black-a ! Ova četka je posebno dizajnirana da pruži veliku snagu čišćenja, što je čini savršenom za upotrebu na svemu, od naplataka i pragova do udubljenja i komora motora.

Set sadrži četke 2x16mm 24mm i 2x30mm

Ali to nije sve – ovaj alat je odličan i za čišćenje unutrašnjosti vašeg automobila ili motocikla, zahvaljujući svojoj sposobnosti da ukloni čak i najtvrdokorniju prljavštinu i prljavštinu. Napravljena od izdržljive lakirane plastične drške i sintetičkih vlakana, ova četka je napravljena da traje i pruža odlične performanse.

Imajte na umu da, iako je ova četka savršena za mnoge različite zadatke detaljiranja, ne bi se trebala koristiti na elementima sklonim ogrebotinama kao što su karoserije automobila ili motocikala, piano crni elementi, piano crni felgi ili sjajno crni završni slojevi.

Dakle, ako tražite svestranu četku za detalje koja može podnijeti teške poslove čišćenja vašeg automobila ili motocikla, naša crna četka za detalje je savršen izbor!

Podjeli s prijateljima