Brend: SONAX

SONAX PROFILINE FINAL – završna fina pasta

62,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Pasta za završnu obradu s kojom ćete dobiti visoki sjaj, zaštitu te savršenu glatkoću. Odlična je za izložbene primjerke vozila te auto salone.

SKU: 278300 Kategorije: ,

Opis

Blaga pasta za visoki sjaj s brzim brtvljenjem za ručnu i strojnu upotrebu. Proizvodi intenzivne bogate boje za savršenu završnu obradu izložbenog prostora i intenzivnu glatkoću površine. Uklanja mikro-ogrebotine na novim ili prethodno poliranim lakovima. Idealno završno poliranje za dovršetak prijašnjih radova poliranja kada se želi izuzetno zasićena boja i super glatka boja u završnoj obradi izložbenog prostora. Sadrži silikone.

PRIMJENA:

  • Prije upotrebe dobro promućkati bocu.
  • Stavite proizvod na meku spužvu poput SONAX spužve za nanošenje.
  • Koristite SONAX jastučić za ekscentrične strojeve (meki) kada koristite ekscentrični stroj za poliranje i SONAX spužvasti jastučić (meki) za rotacijske strojeve za poliranje.
  • Pređite strojem preko površine niskim okretajima i laganim pritiskom, pa je obrišite SONAX krpom za završnu obradu ili SONAX ultrafinom krpom od mikrofibre.
  • NAPOMENA: Redovito čistite jastučiće za poliranje i nikada nemojte koristiti različita sredstva za poliranje na istom jastučiću.

Pakiranje: 1000 ml

Podjeli s prijateljima