FX PROTECT Royal Coral 320gsm – Ručnik od mikrofibre 40x40cm

8,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

I dalje imate problema s pronalaženjem savršenog vlakna sa svim značajkama koje su vam potrebne za siguran i učinkovit rad s premazima? Ovo je trenutak kada vaša pretraga završava!

Ispred vas, mikrofibra bez okvira izrađena od zatvorene petlje s bisernim tkanjem! Što to znači? Kratka, gusto tkana vlakna povećavaju krutost mikrovlakana, čineći ga pogodnim za rad na najdelikatnijim površinama. Njegova glatka struktura i odgovarajuća težina od 320g / m2 smanjuju trenje na minimum, što prelazi u sigurnu uporabu bez rizika od ogrebotina na površini.

Mikrofibra se također odlikuje velikom apsorpcijom vode, idealno pogodnom za mokri rad. Ne ostavlja tragove i tvrdoglave mikro dlake na očišćenim površinama.

Specifikacija: 

  • Težina: 320 g / m2
  • Dimenzije: 40 x 40 cm
  • bijela boja
  • Materijal: 100% korejska mikrofibra
  • Smjesa: 70% poliester / 30% poliamid

Royal Coral mikrovlakna stvorena je u 100% u suradnji s korejskom tvornicom. Vjerojatno se pitate zašto je ovo tako važno, je li u pravu?

Korejska mikrovlakna smatraju se najboljim standardom u automatskim detaljima zbog kvalitete pređe, velike upijanosti vode i dugovječnosti. Proizvedeno pomoću najnovije tehnologije kako bi se osigurala maksimalna trajnost. Pažljiv postupak šivanja jamči izvrsnu kvalitetu čak i nakon mnogih pranja, a uz pravilnu njegu korejska mikrofibra podnosi i do 300 pranja.

Pakiranje: 1 komad

Podjeli s prijateljima