FX PROTECT Mint Green 550gsm – Ručnik od mikrofibre

14,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Mint Green je daleko najpopularnija vrsta vlakana koju karakterizira široka i univerzalna primjena. Izrađen od visokokvalitetne pređe, zadovoljava najviše standarde kvalitete. Odgovarajuća debljina i duljina vlakana osiguravaju lako čišćenje prljavštine, kao i visoku učinkovitost rada.

Mikrofibra Mint Green karakterizira jedinstvena struktura dvije vrste čekinja. S jedne strane, meka vlakna savršeno sakupljaju nečistoću i prikladna su za rad s vodom. Naličje – Kratka, gusto tkana vlakna izvrsna su za uklanjanje viška paste za poliranje i uklanjanje voska i zaštitnih premaza. Ne ostavlja tragove i tvrdoglave mikro dlake na očišćenim površinama.

Vodimo računa o najmanjim detaljima u našim projektima. Osim što osiguravamo najvišu kvalitetu, nastojimo svoje proizvode učiniti i vizualno atraktivnim. Mint Green je moderna, svježa, lijepa boja nane koja je stvorena posebno za našu narudžbu.

Specifikacija: 

  • Težina: 550 g / m2
  • Dimenzije: 40 x 40 cm
  • Boja metvice
  • Materijal: 100% korejska mikrofibra
  • Smjesa: 70% poliester / 30% poliamid

Mikrofibra Mint Green stvorena je u 100% u suradnji s korejskom tvornicom. Vjerojatno se pitate zašto je ovo tako važno, je li u pravu?

Korejska mikrovlakna smatraju se najboljim standardom u automatskim detaljima zbog kvalitete pređe, velike upijanosti vode i dugovječnosti. Proizvedeno pomoću najnovije tehnologije kako bi se osigurala maksimalna trajnost. Pažljiv postupak šivanja jamči izvrsnu kvalitetu čak i nakon mnogih pranja, a uz pravilnu njegu korejska mikrofibra podnosi i do 300 pranja.

Pakiranje: 1 komad

Podjeli s prijateljima