Brend: CARPRO

CARPRO Essence 1000ml pasta za poliranje

147,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

CARPRO Essence pasta za poliranje donosi revoluciju u svijet poliranja vozila. Svojim dugotrajnim filerima i pojačivačima sjaja pružiti će izvrsne rezultate uz minimalno utrošenog vremena. Izvrsno maskira površinske defekte te na površini ostavlja dugotrajan sloj zaštite. Iznimno je jednostavan za upotrebu.

PRIMJENA:

  • Protresti bocu prije upotrebe.
  • Za jači cut koristiti cut pad od mikrofibre.
  • Odraditi priming pad-a.
  • Raditi na srednjoj brzini i na manjem pritisku.
  • Redovito čistiti pad tokom rada
  • Krpe za brisanje viška paste oprati odmah nakon korištenja (ili umočiti u vodu kako se SiO2 u pasti ne bi stvrdnuo)

Pakiranje: 1000ml

SKU: 2300007 Kategorije: ,

Opis

CARPRO Essence pasta za poliranje je proizvod kojim CarPro ponovno dovodi revoluciju u svijet detailinga.

Primer je unikatan spoj nano-tech kvarca, trajnih punila visokog sjaj i finih abraziva koji su spojeni na mikroskopskoj razini kako bi stvorili nešto zaista revolucionarno.
Essence ostavlja zaista nevjerojatan visok finiš uz maskiranje površinskih defekata punilima i dodanom zaštitom za površinu.

Kada je potrebno brzinsko osvježavanje eksterijera vozila, CarPro Essence će ukloniti swirl-ove, zapuniti manje defekte na laku i najbolje za kraj – ostaviti će vrlo visok sjaj površine uz vrlo dugu trajnost same zaštite koju također ostavlja. Uz sve navedeno još se i briše vrlo lagano.

CARPRO Essence pasta za poliranje je uistinu odličan i revolucionaran proizvod za one trenutke kada je brzo uređivanje vozila nužno, a želimo vrhunski rezultat. Ne skriva filere i punila u svojem sastavu već ih u ovom slučaju navodi kao prednost kod brzih uljepšavanja vozila.

 

Podjeli s prijateljima