Brend: CARPRO

CARPRO Cool Wool Pad 76mm – vuneni jastučić za poliranje

23,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Cool Pad je jedinstvena janjeća vuna i hibridna podloga za poliranje s patentiranim dizajnom. Visoko elastična, integrirana 3D struktura hlađenja zrakom djeluje kao sloj za disanje i kombinira smanjenje pritiska, termoregulaciju i upravljanje vlagom u jednom visokotehnološkom sastavljenom proizvodu.

Pakiranje: 1 komad 

SKU: 2300028 Kategorije: ,

Opis

Razvijeno od čistog novozelandskog tkanog materijala od vune/mikrovlakana s podlogom, koji služi kao rashladno sučelje između površine i stroja. Funkcionalni sloj zraka rezultira višestrukim prednostima i vrhunskim rezultatima poliranja.

Značajke: Ušteda vremena zbog brzog rezanja i visokih performansi čak i na osjetljivim površinama– Brža završna obrada– Smanjenje temperature poliranja do 35%– Dobro prikladan za poliranje plastificiranih površina osjetljivih na toplinu– Stabilnost jastučića zbog njegove visoke otpornosti – Integrirani sloj rešetke od najlonskog gela s zračnim hlađenjem – Manji rizik od holograma – Vuna i hibridni jastučić za poliranje od vune i mikrovlakana – Fleksibilnost na zakrivljenim i neravnim površinama – Koristi se na Dual Action ili Rotary

Podjeli s prijateljima